Brasserie Springer – Schoonhoven

Buffetten

Buffetten

Springer BOVEN is een mooie afgescheiden ruimte in de Krimpenerwaard. Deze unieke locatie is gevestigd in de mooie Zilverstad in Schoonhoven aan het historische Springerpark.
Geniet met vrienden en familie van het heerlijke eten van chek-kok Per Boerefijn. Samen met zijn dochter Margot Boerefijn en de rest van het team zorgt hij dat u niets te kort komt.
Het kiezen van een buffet heeft verschillende voordelen. Zo hebben uw gasten een ruime keuze in gerechten en is voor ieder wat wils. Ook onstaat er een dynamische sfeer omdat uw gasten niet op één blijven plek zitten. De onderstaande buffetten hebben wij voor u samengesteld. Natuurlijk kunnen wij de buffetten naar uw wensen aanpassen.

Buffet familietraditie

Buffet rond de Middellandse zee

Buffet alles uit Azië

Buffet ambachtelijk

 buffet, schoonhoven, brasserie springer, boven, verjaardag, jubileum, dineren, voorgerecht, hoofdgerecht, groepen, culinair, goedkoop buffet , schoonhoven, brasserie springer, boven, verjaardag, jubileum, dineren, voorgerecht, hoofdgerecht, groepen, culinair, goedkoop buffet, schoonhoven, brasserie springer, boven, verjaardag, jubileum, dineren, voorgerecht, hoofdgerecht, groepen, culinair, goedkoop

BOVEN beschikt over een televisiescherm waar (foto) presentaties op kunnen worden vertoont en een uitgebreide geluidsinstallatie inclusief een microfoon. Eventueel kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste muziekondersteuning en/of entertainment. Indien het mooi weer is kunt u gebruik maken van het privé terras waaraan ‘BOVEN’ verbonden is. Verder heeft u de beschikking tot een lift en bieden wij gratis WIFI aan.

Share