Brasserie Springer – Schoonhoven

Groepen

Groepsmenu

Wanneer u bij Brasserie Springer met meer dan 10 personen reserveert. Bieden wij u een keuzemenu aan. Het is een 3 of 4-gangen menu waarin u bij het hoofdgerecht en het dessert keuze heeft. De keuze zal aan het begin van de avond worden opgenomen. Hieronder staan twee soorten menu’s in verschillende prijsklassen. Voor vegetariërs kunnen wij ook een menu samenstellen. Omdat het menu uit seizoensgebonden producten bestaat wisselt het menu maandelijks. Hieronder is een voorbeeld van een menu. Wanneer u contact opneemt met één van onze medewerkers zullen wij u het recente menu opsturen.

 Groepsmenu Monet

Voorgerechten parade
Allerlei verschillende gerechten gepresenteerd op etagères.

Gedroogde ham uit Italië, geserveerd met een chutney van witte uien en pruimen.
EN
Flinterdun gesneden kabeljauw loins, gemarineerd met inktvisinkt en citroen ~ groene asperges ~ frisse paarse peen ~ eidooier ~ citroen-saffraan dressing.
EN
Kalkoenpastrami uit eigen keuken ~ kroketje van zwezerik en truffel ~ salade malta aardappel, meiknolletjes en lente ui ~ dressing van groene kruiden.

****

Zwemmende wolf met stengels

 Zeeduivelfilet sous-vide gegaard met olie van verse lime leaves ~ Hollandse witte en groene asperges ~ luchtige saus van jonge erwtjes en gezouten citroen ~ bijzondere couscous met aardappel en nootmuskaat.

OF


Asperges met ‘Pas’ ham

Hollandse asperges ~ roerei met bieslook ~ ‘Pas’ ham (Pas rokerij in Noord Brabant) ~ puree van in aspergevocht gekookte aardappels ~ luchtige saus van asperges en nootmuskaat.


OF

Jong koetje met fregula

Botermalse kalfsbiefstuk~ fregula (pasta bolletjes gemaakt van geroosterd brood) gegaard met olijfolie, vleugje knoflook en gedroogde tomaat ~ saus van Zaanse mosterd en verse dragon ~ voorjaarsgroenten.

****

 Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.

 

Kosten

3-gangen diner
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert € 35,00

 Brasserie Springer, 5 sterren menu, dineren, Schoonhoven, Restaurant, fine dining, Krimpenerwaard, reserveren, menukaart Brasserie Springer, 5 sterren menu, dineren, Schoonhoven, Restaurant, fine dining, Krimpenerwaard, reserveren, menukaart Brasserie Springer, 5 sterren menu, dineren, Schoonhoven, Restaurant, fine dining, Krimpenerwaard, reserveren, menukaart

Groepsmenu Renoir

Voorgerechten parade Allerlei verschillende gerechten gepresenteerd op etagères.

Huis gerookte forelfilet ~ aardappel-yoghurtsalade ~ luchtige tuinkruiden ~ mayonaise van Savora mosterd ~ gesouffleerde aardappel ~ gebakken spekjes.
EN
Iberico ‘Cebo’ ham ~ pruimenchutney en truffelolie ~ bitterballen van deze beroemde ham.
EN
“Pulled duck” ~ mousse van eendenlever ~ sinaasappel-peper gel ~ grapefruit
salade van rode biet en gewelde abrikozen ~ krokante spitskool.

*****

Ossenhaas biefstuk uit Ierland
Het mooiste stuk vlees van het rund ~ puree van pastinaak ~ stamppotje van broccoli ~ bleekselderij ~ “kaantjes” ~ rode wijnsaus.

OF
Zwemmende wolf met stengels
 Zeeduivelfilet sous-vide gegaard met olie van verse lime leaves ~ Hollandse witte en groene asperges ~ luchtige saus van jonge erwtjes en gezouten citroen ~ bijzondere couscous met aardappel en nootmuskaat.
OF
Lamsbiefstuk met krokantjes

 Lamsvlees langzaam gegaard ~ krokantje van lamszwezerik ~ fregula gegaard met olijfolie, vleugje knoflook en gedroogde tomaat ~saus van Zaanse mosterd en verse dragon ~ rollade van gegrilde courgettes.

****

Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.

 Kosten

3-gangen diner
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert €  39,50

 Brasserie Springer, 5 sterren menu, dineren, Schoonhoven, Restaurant, fine dining, Krimpenerwaard, reserveren, menukaart    Brasserie Springer, interieur, impressionisten, franse keuken, kwaliteit, huiskamer, sfeer

Groepsmenu Gaugain

Kalkoenpastrami uit eigen keuken
Salade malta aardappel, meiknolletjes en lente ui ~ dressing van groene kruiden.

*****

Jong koetje met fregula
Botermalse kalfsbiefstuk~ fregula (pasta bolletjes gemaakt van geroosterd brood) gegaard met olijfolie, vleugje knoflook en gedroogde tomaat ~ saus van Zaanse mosterd en verse dragon ~ voorjaarsgroenten.

*****

The Oreo way
Mousse van de bekende ‘Oreo’ koekjes ~ gezouten karamel  ~ gekarameliseerde
ananas  ~ Bastogne ijs.

 Kosten

3-gangen diner
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert € 27,50

Share