Brasserie Springer – Schoonhoven

Private dining

Private dining

Intiem dineren met al jullie gasten als afsluiting van jullie trouwdag, natuurlijk kan dat ook bij Brasserie Springer. Bij Brasserie Springer hebben jullie de mogelijkheid om met een gezelschap in een aparte ruimte te dineren. Springer BOVEN, onze multifunctionele zaal biedt deze mogelijkheid.

Boven is een mooie gezellige ruimte met uitzicht over het Springerpark, een eigen bar en een open keuken. Vanaf 10 personen bieden wij deze ruimte aan. Jullie eigen kok en gastvrouw verzorgen een intieme en geslaagde avond op de belangrijkste dag uit jullie leven.

Jullie kunt kiezen uit verschillende soorten menu’s in verschillende prijscategorieën. In het onderstaande PDF bestand vinden jullie de menu’s.

Groepsmenu

Ook kunnen jullie kiezen voor een buffet, onze keuken heeft de onderstaande heerlijke buffetten speciaal voor jullie samengesteld:

Buffet familietraditie
Buffet rond de Middellandse zee
Buffet alles uit Azië
Buffet ambachtelijk

BOVEN beschikt over een televisiescherm waar (foto) presentaties op kunnen worden vertoont en een uitgebreide geluidsinstallatie inclusief een microfoon. Eventueel kunnen wij jullie helpen met het vinden van de juiste muziekondersteuning en/of entertainment. Indien het mooi weer is kunnen jullie gebruik maken van het Privé terras waaraan ‘BOVEN’ verbonden is. Verder hebben jullie de beschikking tot een lift en bieden wij gratis WIFI aan.

Share