Brasserie Springer – Schoonhoven

Springer Smaakt

Genieten en proeven van het nieuwste van Springer

Springer Smaakt is een culinaire ontdekkingstocht langs onze nieuwste creaties op het gebied van wijn en spijs. Een gezellige wijn- en spijsproeverij waarbij u culinair geniet én nieuwe kennis opdoet over het combineren van de juiste wijn bij bijzondere gerechten.
De avond begint met het leukste wat er is: wijn proeven! Gastronoom-vinoloog Margot Boerefijn en Sous-chef Jelmer Mourik en vertellen u alle ins en outs van de nieuwe gerechten en wijnen. U leert zo wijn te proeven en ontdekt een rijkdom aan smaak. Hierna gaat u aan tafel en serveren wij 5 unieke gerechten met daarbij de geselecteerde wijnen. U kunt uiteraard ook halve glazen wijn bestellen.

 

Datum: vrijdag 13 april
Programma Springer Smaakt
17.30 Inloop en welkom door Margot Boerefijn en haar team
18.00 Proeverij met gastronoom-vinoloog Margot Boerefijn en Chef Jelmer Mourik
19.00 Aan tafel! Genieten van 5 gerechten met de geselecteerde wijnen

 

Het menu
5-gangen menu € 34.50
Vegetarische amuse
Huisgedroogde tomaat met pesto met erwtjes en chips van roseval aardappel.
*****
Tartaar van dorade
Tartaar van huisgerookte dorade met mayonaise van dille en piccalilly schuim.
*****
Kwartelbouillon
Bouilion van kwartel en gekarameliseerde uien en Madeira.
*****
Lamsrump
Lamsrump met hummus van aubergine, zachte geitenkaas en jus van mosterd en dragon.
*****
Ananas gemarineerd met Szechuanpeper, mascarpone van witte chocolade en citroenijs.
 
Prijzen
5 gerechten € 34,50
5 halve glazen 19,25 / 5 hele glazen € 30,00

Share