Brasserie Springer – Schoonhoven

Springerpark

Springerpark

Het Springerpark is aangelegd in 1918 door de bekende tuinarchitect Leonard Anthony Springer. Hij werd in 1855 in Amsterdam geboren en overleed in 1940 op 85 jarige leeftijd in Haarlem waar hij zich na zijn huwelijk in 1881 had gevestigd. Zijn vader Cornelis Springer was een bekend kunstschilder, waarop de culinaire gerechten gebaseerd zijn bij Brasserie Springer. Vanaf 2011 is Brasserie Springer gevestigd aan het idyllische Springerpark.

historische plattegrond Schoonhoven Brasserie Springer Springerpark

Klik om meer te lezen

Lees hier de geschiedenis van het Springerp

Fotoreportage

Jullie huwelijksdag is pas perfect na een fotoreportage in het Springerpark. Het Springerpark leent zich uitstekend voor het maken van fotorapportages, in elk jaargetijde.

Schoonhoven Brasserie Springer Springerpark Trouwen v3  Schoonhoven Brasserie Springer Springerpark Trouwen v1

Uiteraard kunnen wij jullie helpen met het selecteren van een professionele fotograaf, we werken met een aantal goed samen:

Route en parkeren Springerpark

In de directe omgeving van Brasserie Springer en het Springerpark is voldoende parkeergelegenheid. Zo is er direct voor Brasserie Springer voldoende parkeergelegenheid. Aan de rand van het park en bij het voetbalveld mag ook gratis geparkeerd worden. Jullie gasten hoeven zich niet druk te maken om het parkeren.

Share