Brasserie Springer – Schoonhoven

Trouwen

Vier het huwelijk in Schoonhoven

Het is de mooiste dag van je leven! Je hebt zojuist “ja, ik wil” gezegd tegen je geliefde en de zon schijnt op het eeuwenoude stadhuis van Schoonhoven. Aan de gracht van dit pittoreske stadje worden nog wat foto’s gemaakt en binnen 5 minuten wandelen staan jullie in het schitterende Springer park aan de singel voor een fotoreportage. Daarna lopen jullie door naar de romantische brasserie die aan de rand van het park ligt. Daar vervolg je de mooiste dag van je leven met een receptie en diner en sluit je de dag af met een spetterend feest. Alleen receptie, eten of feest is natuurlijk ook mogelijk. “Alles is mogelijk en wij zullen er alles aan doen om er een dag van te maken die je nooit zult vergeten”, vertelt Margot Boerefijn, sommelier en eigenaresse van Brasserie Springer.

 Vier het huwelijk in Schoonhoven

“Onze keukenbrigade staat voor jullie klaar. Willen jullie starten met koude of warme gerechten tijdens de receptie? Of maken jullie de keuze om met het gehele gezelschap á la carte te gaan eten, onze brasserie is in zijn geheel af te huren tot 80 personen. Onze chef-kok Per Boerefijn heeft zijn keuken laten inspireren door de oude impressionisten als Claude Monet en Pierre-Auguste Renoir, de tijd waarin de ontwerper van het Springer Park, Leonard Springer, ook leefde. De chef-kok werkt graag met authentieke ingrediënten die met voorkeur uit het Groene Hart komen”.

Springer BOVEN

Deze mooie dag wil je natuurlijk afsluiten in het bijzijn van je familie, vrienden en dierbaren. “Ook boven de brasserie is er een ruimte te huren voor tot 80 personen. Liever een warm of koud buffet, of kies je voor live-cooking en kijk je vanaf je eettafel toe hoe de koks aan het werk zijn? BOVEN Springer is ideaal om daar met een intiem gezelschap jullie huwelijk te vieren” vult de enthousiaste Margot nog eens aan. “We hebben BOVEN Springer een bar, waar iedereen zijn drankje kan halen. Het meekijken met de keuken is natuurlijk speciaal, ook erg leuk voor kinderen!”

champagne, proosten, receptie, hapjes, dranken

All-in

“Bij Brasserie Springer zijn de mogelijkheden legio! De chef-kok zorgt voor artistieke gerechten, ik zorg voor bijpassende wijnen en de bediening is om door een ringetje te halen, alles moet kloppen op jullie trouwdag!” vult Margot aan.  Als klap op de vuurpijl geeft Margot nog een tip mee: “Wij kunnen alles voor jullie organiseren zodat jullie huwelijksdag op één locatie tot in de puntjes geregeld is, zelfs het trouwen!”

Enkele voordelen

Alles is mogelijk bij Brasserie Springer: receptie, diner, buffet, live cooking en/of feest. We kunnen zelfs de ambtenaar van de burgerlijke stand regelen.

Zowel de brasserie als BOVEN Springer is in zijn geheel af te huren tot 200 gasten,

De gracht in het centrum van Schoonhoven is binnen 5 minuten bereikbaar,

Gelegen aan het idyllische Springer park voor een bruidsreportage,

Voldoende gratis parkeergelegenheid,

Gerechten en dranken stemmen wij op je persoonlijke wensen af,

Wij denken mee met je wensen, fotograaf, muziek, aankleding, wat je wilt!

Gaan jullie binnenkort trouwen? Neem contact op met Margot Boerefijn voor het maken van een afspraak, de koffie staat voor jullie klaar!

E-mail: info@brasseriespringer.nl
Telefoon: 0182-320690

Share